De afgelopen jaren is de vraag naar productieapparatuur met een langere levensduur binnen de levensmiddelen- en drankenindustrie flink toegenomen. Er is met name vraag naar lagerunits die voldoen aan de strenge eisen voor zowel hygiëne als voedselveiligheid. Het bedrijf Ceramic Speed heeft in samenwerking met het bedrijf NGI een nieuw hygiënisch lagerhuis ontwikkeld dat het enige USDA-gecertificeerde lagerhuis op de markt is.
Geen groeven in het oppervlak
De nieuwe NGI lagerhuizen zijn ontworpen in overeenstemming met EHEDG en 3-A ontwerpprincipes om aan de eisen van moderne productielijnen te voldoen en deze te overtreffen. De behuizingen worden geproduceerd van glasvezel versterkt Grillamid van hoge kwaliteit en zijn ontworpen met een oppervlak dat zowel qua afwerking en ontwerp is geoptimaliseerd. Door dit ontwerp zijn er geen groeven en contactgebieden en kan zich geen biofilm ontwikkelen wat een bedreiging kan vormen voor de voedselveiligheid.
Wilt u meer weten over de NGI lagerhuizen, neem dan contact met ons op.